Choose your country / language

Kierteitys on usein lopullinen valmistusvaihe, ja korkean laadun varmistaminen tässä kriittisessä loppuvaiheessa edellyttää tappien tehokasta ja luotettavaa toimintaa. Tämän vuoksi huipputehoisella pinnoitteella on tärkeä tehtävä tuotantoprosessissa: se parantaa merkittävästi kulumiskestävyyttä, mahdollistaa suotuisan vääntökäyrän ja tehostaa lastujen muodostumista ja poistumista.

BALIQ ANTOS -päällystetyt työkalut
BALIQ ANTOS -päällystetyt työkalut
BALIQ ring

Olemme käyttäneet kaiken kokemuksemme ja asiantuntemuksemme S3p-teknologiaan perustuvan BALIQ® ANTOSin kehittämiseen, mikä mahdollistaa erittäin kovat pinnoitteet liitettyinä erittäin pehmeisiin pintoihin ja erinomaiseen kiinnittyvyyteen.

BALIQ® ANTOS koostuu kulumiskestävyydeltään erinomaisesta AlCrN-pohjapinnoitteesta, mikä mahdollistaa suuren suorituskyvyn etenkin ruostumattoman teräksen kierteityksessä. WC/C:n päällyspinnoite tuottaa poikkeukselliset kitka- ja voiteluominaisuudet ja hyvän lämpötilakestävyyden. Tämä saa aikaan tasaisen sisäänlevittymisvaikutuksen ja tämän seurauksena optimoidun lastujen muodostumisen ja poistumisen. Pieni vääntömomentti ja harvemmat kuormituspiikit auttavat varmistamaan vakaan suorituskyvyn ja pidemmän työkalun käyttöiän.

S3p®-teknologia tuottaa sileän pinnan, jossa ei ole pisaroita Vakaa ja luotettava koneistusprosessi, eikä jälkikäsittelyä tarvita
Tasakoosteinen pinnoitteen jakautuminen Leikkaustyökalun geometrian suurin tarkkuus
AlCrN-pohjapinnoite mahdollistaa suuren kulumiskestävyyden ja erinomaisen kiinnittyvyyden Pidentynyt työkalun käyttöikä ruostumattoman teräksen kierteityksessä
WC/C-päällyskerroksen kuivavoitelu on erinomainen Tasainen sisäänlevittymisvaikutus ja optimaalinen lastujen muodostus
Pienemmät vääntömomentit ja vähemmän kuormituspiikkejä Vakaa suorituskyky ja pidempi käyttöikä
Pieni kitkakerroin Vähemmän työkalun lämpökuormitusta ja erinomainen pinnan laatu

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up