Choose your country / language

Turbine Pro
Industrial Gas Turbine
Steam Turbines
Engine in flight

Erittäin kova ja kestävä BALINIT TURBINE PRO suojaa erinomaisesti hankauskulumiselta, kiinteiden hiukkasten ja nestepisaroiden aiheuttamalta eroosiolta, mikä tekee siitä ihanteellisen suuren rasituksen alle joutuville tarkkuuskomponenteille jopa korkeissa lämpötiloissa.  Valmiin pinnoitetun tuotteen pinnan karkeus on erittäin pieni (< 0,1 Ra µm) ilman jälkikäsittelyä.

BALINIT TURBINE PRO -pinnoiteperheen titaanialumiininitriinirakenteen (TiAlN) ansiosta kovuus ja jäännöspuristusjännite ovat optimaalisessa suhteessa. Tämä tekee erityisesti suurelle rasitukselle alttiina olevista komponenteista erittäin tehokkaita.

BALINIT TURBINE PRO -pinnoitetta voidaan käyttää teräksiin, superseoksiin ja titaanikomponentteihin, ja sillä on hyvin vähäinen vaikutus väsymislujuuteen.

Eroosiolta suojaavien ja korroosionkestävien BALINIT TURBINE PRO -turbiinipinnoitteiden ansiosta huoltovälit pitenevät ja toimintavarmuus paranee

  • PVD- ja PACVD-pinnoitteet soveltuvat erityisesti tarkkuuskomponenteille pinnoitteen tasaisuuden ja toistettavuuden ansiosta, ja jälkikäsittelyä ei tarvita!
  • Oerlikon Balzersin ratkaisut tarjoavat ympäristöystävällisiä pinnoitustekniikoita, jotka vähentävät käyttökustannuksia, pidentävät huoltovälejä ja suojaavat arvokkaita komponentteja kaikenlaiselta kulumiselta
  • BALINIT TURBINE PRO on 40 kertaa kestävämpi kuin teräs 
  • 5 kertaa parempi eroosionkestävyys kuin muilla PVD-pinnoiteratkaisuilla
  • Alkuperäisen käsitellyn komponenttimateriaalin erittäin vähäinen väsymislujuuden aleneminen
  • Säilyttää pinnan karkeuden, jolloin kaasun virtausteho paranee

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up