Choose your country / language

BALINIT® LUMENA -pinnoittteen äärimmäinen kovuus tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden jopa suurten mekaanisten rasitusten alaisena.

BALINIT LUMENA

Ruiskuvalumuotin pintojen tekstuurin ja kiiltoasteen pitää pysyä muuttumattomana koko käyttöiän ajan. Erittäin kova BALINIT® LUMENA täyttää nämä vaatimukset ja on ihanteellinen vahvistettujen GF- ja CFK-muovien ruiskuvalussa. Se toimii myös pehmeämmistä työkaluteräksistä valmistetuissa muoteissa(<HRC 40) ja erittäin lujien ohutlevyjen muovauksessa.

Pinnoituksen hyvä eristyskyky parantaa lisäksi sulan materiaalin virtausta ja muottien täyttöä, jotka tehostavat tuottavuutta entisestään. Erittäin lujien terästen muovaamiseen ja alumiinin painevaluun on saatavilla BALINIT® LUMENA ADVANCED -pinnoitte.

  • Erittäin suuri kovuus
  • Erinomainen kulutuskestävyys
  • Parempi muovin virtausominaisuus
  • Parantaa kappaleiden laatua
BALINIT LUMENA
Pinnoitusmateriaali TiAlN
Pinnoitustekniikka Arc
Pinnoituksen väri violetinharmaa
Pinnoitteen kovuus HIT [GPa]* 33 +/- 3
Maksimi käyttölämpötila [°C]**** 900
Yleisiä huomautuksia Kaikki annettu tieto on noin-arvoissa ja riippuu sovelluksesta, ympäristöstä ja koeolosuhteista.
*Pinnoitteen kovuus HIT [GPa] Mitattuna nanosisennys suhteessa ISO 14577. Monikerroksinen kovuus eri kerroksista vaihtelee.
****Maksimi käyttölämpötila [°C] Nämä ovat noin-arvoja kentältä. Termodynaamisista laeista johtuen arvot voivat vaihdella ​sovelluksessa olevasta paineesta riippuen.

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up