\uf1ad

BALINIT CKova kuin metalli - sileä kuin hiili

×
BALINIT C, pinnoitettu
BALINIT C, pinnoite kartiohammaspyörille
BALINIT C, pinnoite kampiakseleille
BALINIT C, pinnoite laakereille

Tribologisia pinnoituksia käytetään pääasiassa vähentämään adhesiivista kulumista, esimerkiksi kiinnileikkautuminen tai kylmä hitsautuminen. Matalakitkainen kerroin ja hyvät liukumisominaisuudet tekevät niistä ihanteellisen voideltuihin- ja kuivakäyttösovelluksiin.

BALINIT® C on WC/C-pohjainen pinnoitus, joka on rakenteeltaan metallin ja timantinkaltaisen hiilen sekoitus. Tuloksena on ihanteellinen tapa pienentää pinnan väsymisvaurioita ja tribo-oksidaatiota

 • Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  *Kovuutta voidaan muokata sovelluskohteen mukaan

  BALINIT C
  Pinnoitusmateriaali a-C:H:Me (WC/C)
  Pinnoituksen väri Antrasiitti
  Pinnoituskovuus HIT (GPa)* 8-12 / 12-15
  Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten** 0,1-0,2
  Maksimi käyttölämpötila [°C]**** 300
  Yleisiä huomautuksia Kaikki annettu tieto on noin-arvoissa ja riippuu sovelluksesta, ympäristöstä ja koeolosuhteista.
  *Pinnoituskovuus HIT (GPa) Mitattuna nanosisennys suhteessa ISO 14577. Monikerroksinen kovuus eri kerroksista vaihtelee.
  **Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten Määräytyy pallo vs. levyn -testissä kuivissa olosuhteissa teräspallo ASTM G99:lle. Sisäänajon aikana tietyt arvot saatetaan ylittää.
  ****Maksimi käyttölämpötila [°C] Nämä ovat noin-arvoja kentältä. Termodynaamisista laeista johtuen arvot voivat vaihdella ​sovelluksessa olevasta paineesta riippuen.
 • Lataukset
 • Suorituskyky
 • Sovellus

  Suositeltu sovellus

  Nämä ominaisuudet tekevät BALINIT© C -pinnoitteesta täydellisen tribologisen pinnoitteen hammaspyörille ja laakeripinnoille, jotka altistuvat suurelle pintakuormitukselle, erittäin suuren rasituksen alaisena oleville polttomoottoreiden tarkkuuskomponenteille ja voitelemattomille järjestelmille (esim. steriileissä huoneissa).

  Muita sovelluksia ovat mm. lävistys ja muovaus (vähän voiteluaineita käyttävät prosessit tai voitelemattomat prosessit), muovien ruiskuvalu (liikkuvien muotinosat) ja alumiinin muovaus.

  Tämä bioyhteensopiva ja elintarvike hyväksytty pinnoite on ihanteellinen lääketieteellisissä instrumenteissa ja elintarvikketeollisuuden sovelluksissa.

  Työkalusovellukset

  • Plastics processing Plastics processing

   The benchmark for injection moulding and extrusion

   Details

  Komponenttisovellukset

Yhteystie­dot