\uf1ad

BALINIT C STARTäydellinen pehmeille pohjamateriaaleille ja komponenteille, jotka altistuvat korkeille mekaanisille kuormille

×
FDA-hyväksytty elintarviketurvalliseen pinnoittamiseen.

BALINIT® C STAR on ihanteellinen pehmeille pohjamateriaaleille. Kova ja sitkeä kromi-nitridikerros takaa optimaalisen pinnan kovuuden ja kuormankantokyvyn (WC/C) hiilipinnoituksille.

WC/C-pinnoitus tarjoaa erinomaisen suojan kiinnileikkautumisen aiheuttamalle kulutukselle (hitsaantuminen), ja samalla sen alhainen kitkakerroin alentaa pinnan väsymistä ja tribo-oksidaatiota. Krominitridikerros tehostaa samanaikaisesti komponentin korroosionkestävyyttä.

Tuloksena on virheetön, erinomaisen laadukas ja yhtenäinen pinnoitus, jonka adheesio perusaineeseen on erittäin hyvä.

Tämä tekee siitä ihanteellisen pehmeämmistä materiaaleista valmistetuille komponenteille, kuten titaani ja muut ei ferrittiset metallit, ruostumaton teräs, pinnat joihin kohdistuu suuri paine, laakerit ja hammaspyörät BALINIT® C STAR soveltuu myös ihanteellisesti sovelluksiin, joissa ei käytetä voiteluaineita, kuten puhdastila tuotanto. FDA:n hyväksynnän ansiosta soveltuu myös elintarviketeollisuuden sovelluksiin..

 • Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  BALINIT C STAR
  Pinnoitusmateriaali CrN + a-C:H:Me (WC/C)
  Pinnoituksen väri Antrasiitti
  Pinnoituskovuus HIT (GPa)* 8-12 / 12-15
  Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten** 0,1-0,2
  Maksimi käyttölämpötila [°C]**** 300
  Yleisiä huomautuksia Kaikki annettu tieto on noin-arvoissa ja riippuu sovelluksesta, ympäristöstä ja koeolosuhteista.
  *Pinnoituskovuus HIT (GPa) Mitattuna nanosisennys suhteessa ISO 14577. Monikerroksinen kovuus eri kerroksista vaihtelee.
  **Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten Määräytyy pallo vs. levyn -testissä kuivissa olosuhteissa teräspallo ASTM G99:lle. Sisäänajon aikana tietyt arvot saatetaan ylittää.
  ****Maksimi käyttölämpötila [°C] Nämä ovat noin-arvoja kentältä. Termodynaamisista laeista johtuen arvot voivat vaihdella ​sovelluksessa olevasta paineesta riippuen.
 • Lataukset
 • Sovellus

  Suositeltu sovellus

  • Pehmeämpipohjaisista materiaaleista valmistetuille komponenteille (titaani, muut kuin rautapitoiset metallisekoitteet, ruostumaton teräs)
  • Pinnoille, joihin kohdistuu suuria paineita
  • Kuulanivelille
  • BALINIT C -pinnoitteen kaltainen, mutta korkeammat tribologiset rasitukset. Helposti käyttöönotettava ratkaisu DLC-pinnoitukseen.
  • Elintarvikkeiden prosessointi

  Työkalusovellukset

  • Plastics processing Plastics processing

   The benchmark for injection moulding and extrusion

   Details
Yhteystie­dot