\uf1ad

BALINIT CNIKun sileys ja tiheys on pakko saavuttaa.

×
BALINIT CNI -pinnoitettu
BALINIT CNI -pinnoitettu venttiileille
BALINIT CNI -pinnoitettu männänrenkaille

BALINIT CNI on erittäin sileä sputteroitu krominitridipinnoitus (CrN). Se on hyvin taipuisa ja sillä on korkea hapettumiskestävyys. Tämä pinnoite voidaan tuottaa korkeimmilla paksuuksilla (jopa 50 µm). Käytetään pääasiassa korkealämpötilan liukusovelluksissa, kuten moottoreiden pakoventtiileissä ja männän renkaissa. Sileys, taipuisuus ja kulumiskestävyys tekee BALINIT CNI -pinnoitteesta tehokkaan vaihtoehdon tekstiilikuitujen ohjauselementtien kovalle kromaukselle.

 • Tekniset tiedot

  Tekniset tiedot

  BALINIT CNI
  Pinnoitusmateriaali CrN
  Pinnoiteenrakenne Sputter
  Pinnoituksen väri hopeanharmaa
  Pinnoituskovuus HIT (GPa)* 18 +/-3
  Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten** 0,5
  Maksimi käyttölämpötila [°C]**** 700
  Pinnoituslämpötila [°C] < 250
  Yleisiä huomautuksia Kaikki annettu tieto on noin-arvoissa ja riippuu sovelluksesta, ympäristöstä ja koeolosuhteista.
  *Pinnoituskovuus HIT (GPa) Mitattuna nanosisennys suhteessa ISO 14577. Monikerroksinen kovuus eri kerroksista vaihtelee.
  **Kitkakerroin (kuiva) terästä vasten Määräytyy pallo vs. levyn -testissä kuivissa olosuhteissa teräspallo ASTM G99:lle. Sisäänajon aikana tietyt arvot saatetaan ylittää.
  ****Maksimi käyttölämpötila [°C] Nämä ovat noin-arvoja kentältä. Termodynaamisista laeista johtuen arvot voivat vaihdella ​sovelluksessa olevasta paineesta riippuen.
 • Lataukset
 • Sovellus

  Suositeltu sovellus

  BALINIT® CNI on oikea pinnoite korkean lämpötilan sovelluksiin, kuten pakoventtiileihin ja männän renkaisiin pinnoitteen korkean hapettumiskestävyyden ja korkean paksuuden (jopa 50 um) tuottomahdollisuuden vuoksi. Se on myös suositeltava pinnoite käytettäväksi tekstiilikuitujen ohjauselementeissä sen sileyden ja kulutuskestävyyden vuoksi. Kolmas pääsovellusalue on elintarvikkeiden käsittely ja pakkaus pinnoitteen hopeanharmaan värityksen ja sen elintarvike- sekä bioyhteensopivuushyväksynnän vuoksi.

  Komponenttisovellukset

Yhteystie­dot