Choose your country / language

BALITHERM® IONIT OX tekee teräksestä ja monimutkaisella geometrialla olevista komponenteista hyvin korroosio- ja kulutuskestäviä.

BALITHERM IONIT OX
BALITHERM IONIT OX

BALITHERM IONIT OX -prosessi tekee komponenteista erittäin kulutus- ja korroosiokestäviä parantamalla perinteistä kaasunitrausta plasma-aktivoinnilla ja hallitulla hapetuksella. Pinnan muokkaukseen (e- ja g-nitridit) johtavat kemialliset reaktiot ja diffuusioprosessit toteutetaan hiilitypetyksessä. Hapettuminen aiheuttaa yhdenmukaisen rautaoksidikerroksen (Fe3O4) muodostumisen, joka parantaa korroosiokestävyyttä merkittävästi.

Tämä tekee BALITHERM IONIT OX -prosessista ympäristöystävällisen vaihtoehdon tavalliselle korroosiosuojausprosessille, kuten kovalle kromipinnoitukselle ja suolakylpytypetykselle.

  • Erittäin hyvät tribologiset ominaisuudet
  • Pidemmät käyttöajat
  • Erinomainen korroosionkestävyys
  • Lisäävät pinnan kovuutta
  • Ympäristöystävällinen tekniikka
Parempi pinnan kovuusMerkittävästi parempi kulutussuojaus Erinomaiset hankaus- ja liukuominaisuudet Pienempi materiaaliväsymys
Nitraus tai hiilitypetys yhdessä hapen kanssaErinomainen korroosiokestävyys, jopa sovelluksissa, joissa käytetään biopolttoainetta tai meriympäristössä Ympäristöystävällinen

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up