Choose your country / language

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista.

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers on maailman johtava pinnoiteteknologian toimittaja, jonka tuotteet parantavat merkittävästi niin tarkkuuskomponenttien kuin metallin ja muovin työstöön tarkoitettujen työkalujen suorituskykyä ja kestävyyttä.

BALINIT- ja BALIQ-tuotemerkillä myytävät erittäin ohuet ja poikkeuksellisen kovat pinnoitteet vähentävät kitkaa ja kulumista. BALDIA-timanttipinnoitteet mahdollistavat erinomaisen suorituskyvyn myös hyvin haastavia materiaaleja työstettäessä. BALITHERM-tuotemerkki käsittää laajan valikoiman lämpökäsittelypalveluita. BALTONE-merkillä myytävistä pinnoitteista on puolestaan saatavissa runsaasti erilaisia tyylikkäitä värivaihtoehtoja, minkä ansiosta kyseiset pinnoitteet soveltuvat täydellisesti käyttökohteisiin, joissa ulkonäkötekijät ovat tärkeitä. BALORA-pinnoitteet suojaavat komponentteja hapettumiselta ja korroosiolta erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kulutusta kestävät, bioyhteensopivat, antimikrobiset ja kemiallisesti reagoimattomat BALIMED-ohutkalvopinnoitteet on kehitetty erityisesti lääketieteellisiin sovelluksiin. BALIFOR-tuotemerkillä yhtiö on tuonut markkinoille teknologioita, joiden avulla on mahdollista toteuttaa räätälöityjä ratkaisuja autoteollisuuden tarpeisiin.

Oerlikon Balzersin tuotantolaitoksissa ja yrityksen asiakkailla on maailmanlaajuisesti käytössä yli 1 300 Oerlikon Balzersin pinnoitusjärjestelmää. Balzersin järjestelmien kehitystyö ja kokoonpano tapahtuvat Liechtensteinissa ja Bergisch Gladbachissa (Saksassa). Oerlikon Balzers toimii dynaamisesti kasvavan, yli 110 pinnoituskeskuksen verkoston voimin 35 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Oerlikon Balzers on yhdessä Oerlikon Metcon ja Oerlikon AM:n kanssa osa Oerlikon-konsernin Surface Solutions Division -toimialayksikköä, jonka päätoimipaikka on Sveitsissä (SIX: OERL).

Tietoa Oerlikonista

Oerlikon (SIX: OERL) on maailmanlaajuisesti yritys, joka on erikoistunut innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen pintakäsittelytekniikan, polymeerien prosessoinnin ja ainetta lisäävään valmistuksen alueilla. Konsernin ratkaisujen, kattavien palvelujen ja edistyksellisten materiaalien ansiosta avaintoimialoilla toimivien asiakkaiden on mahdollista optimoida tuotteidensa ja valmistusprosessiensa suorituskyky, toiminnalliset ominaisuudet, rakenne ja kestävyys. Jo vuosikymmenten ajan uraa uurtavaa tekniikkaa kehittäneenä yrityksenä Oerlikonin toimintaa ohjaa intohimo auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa ja edistää kestävää kehitystä. Konsernin päätoimipaikka sijaitsee Pfäffikonissa Sveitsissä, ja yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen toimialayksikköön: Surface Solutions ja Polymer Processing Solutions. Yhtiön palveluksessa toimii maailmanlaajuisesti yli 13000 työntekijää 170 toimipaikassa ja 37 maassa. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli 2,9 miljardia Sveitsin frangia.

Ota yhteyttä

Petra Ammann

Petra Ammann

Head of Communications Oerlikon Balzers

Palautetta tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

keyboard_arrow_up