\uf1ad

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista.

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista, jotka parantavat merkittäväsi tarkkuuskomponenttien tehoa ja kestävyyttä kuten myös metallintyöstötyökalujen ja muoviosien valmistukseen käytettävien työkalujen toimivuutta.

BALINIT- ja BALIQ-tuotemerkillä myytävät erittäin ohuet ja poikkeuksellisen kovat pinnoitteet vähentävät kitkaa ja kulumista. BALITHERM-brändi avaa laajan valikoiman lämpökäsittelypalveluita, kun BALTONE taas yhdistää saatavilla oleviin pinnoitteisiin suuren valikoiman dekoratiivisiin käyttökohteisiin täydellisesti soveltuvia elegantteja värejä. Yritys kehittää integroituja palveluita ja ratkaisuja ePD-brändin alla muoviosien metallointia hyödyntäen, jäljittelemään kromauksen visuaalista ilmettä.

Oerlikon Balzersin tuotantolaitoksissa ja asiakkailla on maailmanlaajuisesti toiminnassa yli 1 100 Oerlikon Balzersin valmistamaa pinnoitusjärjestelmää. Balzersin järjestelmien kehitystyö ja kokoonpano tapahtuvat Liechtensteinissa, Langenthalissa (Sveitsissä) ja Bergisch Gladbachissa (Saksassa). Oerlikon Balzers toimii dynaamisesti kasvavan, yli 100 pinnoituskeskuksen verkoston voimin 35 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Oerlikon Balzers on yhdessä Oerlikon Metcon ja Oerlikon AM:n kanssa osa Sveitsissä kotipaikkaansa pitävän Oerlikon-konsernin pinnoitusratkaisujen segmenttiä (SIX: OERL).

Yhteystiedot
Alessandra Doëll
Viestintäjohtaja
P: +423 388 7500
F: +423 388 5419
Yhteystie­dot
Oerlikon Surface Solutions AG Pfaeffikon, Branch Balzers
Iramali 18
9496 Balzers
Liechtenstein
Tuo VCF-tiedostona
Yhteystie­dot