\uf1ad

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista.

Oerlikon Balzers on yksi maailman johtavista pinnoitustekniikoiden toimittajista. Pinnoitustekniikalla parannetaan merkittävästi tarkkuuskomponenttien tehoa ja kestävyyttä kuten myös metallintyöstötyökalujen ja muoviosien valmistukseen käytettävien työkalujen toimivuutta.

BALINIT- ja BALIQ-tuotemerkillä myytävät erittäin ohuet ja poikkeuksellisen kovat pinnoitteet vähentävät kitkaa ja kulumista. BALITHERM-tuotemerkki avaa laajan valikoiman lämpökäsittelypalveluita, kun taas BALTONE yhdistää saatavilla oleviin pinnoitteisiin suuren valikoiman dekoratiivisiin käyttökohteisiin täydellisesti soveltuvia elegantteja värejä. Kulutusta kestävät, bioyhteensopivat, antimikrobiset ja kemiallisesti pysyvät BALIMED-ohutkalvopinnoitteet on kehitetty erityisesti lääketieteellisiin sovelluksiin. Yhtiö on ottanut käyttöön BALIFOR-tuotemerkillä teknologioita, joiden avulla on mahdollista toteuttaa autoteollisuudelle räätälöityjä ratkaisuja. ePD-nimellä myytävät tuotteet mahdollistavat puolestaan muoviosien metalloinnin siten, että näyttävät kromatuilta.

Oerlikon Balzersin tuotantolaitoksissa ja yrityksen asiakkailla on maailmanlaajuisesti käytössä yli 1 300 Oerlikon Balzersin pinnoitusjärjestelmää. Balzersin järjestelmien kehitystyö ja kokoonpano tapahtuvat Liechtensteinissa, Langenthalissa (Sveitsissä) ja Bergisch Gladbachissa (Saksassa). Oerlikon Balzers toimii dynaamisesti kasvavan, yli 110 pinnoituskeskuksen verkoston voimin 36 maassa Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Oerlikon Balzers on yhdessä Oerlikon Metcon ja Oerlikon AM:n kanssa osa Oerlikon-konsernin Surface Solutions Division -toimialayksikköä, jonka päätoimipaikka on Sveitsissä (SIX: OERL).

Yhteystiedot
Petra Ammann
Viestintä
P: +423 388 7500
Yhteystie­dot
Oerlikon Surface Solutions AG Pfaeffikon, Branch Balzers
Iramali 18
9496 Balzers
Liechtenstein
Tuo VCF-tiedostona
Yhteystie­dot