Choose your country / language

Fites històriques

Des dels nostres inicis l’any 1946 fins avui. Aquí li presentem la nostra història.

1946 – 2021: D’una idea a líder tecnològic mundial

Durant 75 anys, Oerlikon Balzers ha estat sinònim de desenvolupaments pioners i lideratge tecnològic mundial en recobriments de capes fines. La nostra passió són les solucions de superfície i la vivim amb una combinació única de sostenibilitat, impuls innovador, esperit emprenedor i tradició. Això beneficia als nostres clients i el nostre medi ambient - ahir, avui i demà.

Explori els 75 anys d’Oerlikon Balzers.

El primer recobriment dur PVD per a eines de Balzers, BALINIT® A, va “néixer” oficialment l’1 de Setembre de 1978. Des de llavors, Oerlikon Balzers ha estat una història d'èxit sense precedents, que va des de ser pioner en el món dels recobriments a ser un líder en el mercat.

Cronologia

Filtre cronologia

Launch of BALINIT FORMERA / FORMERA PLUS – the coating solution for AHSS forming applications

Obertura del cinquè Centre d’atenció al client a Corea del Sud.

Oerlikon Balzers obre el seu cinquè Centre d’atenció al client a Gwangju, Corea del Sud. “Corea és una autèntica història d'èxit d'Oerlikon Balzers. Aquest nou centre ens permetrà proporcionar un servei millorat i amb curts terminis per als nostres clients en la indústria d'eines de conformació/electrodomèstics i també per als nostres clients de la indústria d´automoció de la pròspera zona de Gwangju,” anuncia Marc Desrayaud, cap de la unitat de negoci Tooling Solutions d'Oerlikon Surface Solutions.

Expansió de les instal·lacions d´Automotive Solutions a Bengaluru, Índia.

El nou edifici d'Automotive Solutions triplica la mida de l’actual centre de serveis d'Oerlikon Balzers en la megaciutat del sud de l'Índia. Amb aquesta important inversió en el futur i en el mercat de l'Índia, Oerlikon Balzers ara pot proporcionar als seus clients de diverses indústries millors serveis i més ràpids, així com una àmplia cartera de productes centrada en el mercat de l´automoció, però també incloent-hi els mercats de la indústria aeroespacial, mèdica i tèxtil, del petroli i gas i el mercat del mecanitzat de components de precisió.

70 anys d'innovació

L'any 1946, es va fundar a Balzers el “Gerätebau-Anstalt”. El professor Max Auwärter, Franz Josef II i l'empresari Emil G. Bührle, a Liechtenstein, van tenir la revolucionària idea de desenvolupar processos de fabricació en el sector dels recobriments de capes fines i fabricar el equipament necessari per poder implementar-los industrialment ells mateixos. Per tant, per primera vegada, procés i equipament van esdevenir una única unitat i també es van oferir i es van vendre conjuntament, el que va resultar en un model de negocis que ha gaudit d'un èxit excepcional durant més de 70 anys.

1 de 4

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up