Choose your country / language

Fites històriques

Des dels nostres inicis l’any 1946 fins avui. Aquí li presentem la nostra història.

1946 – 2021: D’una idea a líder tecnològic mundial

Durant 75 anys, Oerlikon Balzers ha estat sinònim de desenvolupaments pioners i lideratge tecnològic mundial en recobriments de capes fines. La nostra passió són les solucions de superfície i la vivim amb una combinació única de sostenibilitat, impuls innovador, esperit emprenedor i tradició. Això beneficia als nostres clients i el nostre medi ambient - ahir, avui i demà.

Explori els 75 anys d’Oerlikon Balzers.

El primer recobriment dur PVD per a eines de Balzers, BALINIT® A, va “néixer” oficialment l’1 de Setembre de 1978. Des de llavors, Oerlikon Balzers ha estat una història d'èxit sense precedents, que va des de ser pioner en el món dels recobriments a ser un líder en el mercat.

Cronologia

Filtre cronologia

Obertura del primer centre de competència d´automoció a Europa.

En una gran cerimònia inaugural amb nombrosos convidats d'honor i clients, Oerlikon Balzers a Europa va obrir el seu primer centre especialitzat en recobriments en el sector d´automoció. La nova planta a Veľká Ida, prop de la principal ciutat eslovaca de Košice, forma part de l'estratègia general d'Oerlikon Balzers per al mercat d´automoció.

EMO 2015: Oerlikon Balzers presenta BALINIT ALTENSA, el recobriment PVD per a tallat d’engranatges ultraràpid.

Velocitats extremes de tall, productivitat maximitzada, vida útil notablement més llarga: aquests són els resultats de les proves realitzades arreu del món amb el recobriment de base AlCrN BALINIT ALTENSA desenvolupat per Oerlikon Balzers per promoure tendències transcendentals en aplicacions per a l”automoció i per l'enginyeria mecànica. Amb BALINIT ALTENSA, presentat per primera vegada a l'EMO del 2015 a Milà, Itàlia, ja hi ha fabricants d'automòbils i proveïdors que han informat sobre els excepcionals resultats en una gran varietat d'aplicacions per al tallat d'engranatges.

EMO 2015: Oerlikon Balzers presenta el sistema de recobriment d'alta productivitat INNOVENTA mega.

INNOVENTA mega també redefineix les referències de productivitat. Actualment és el sistema de recobriment més gran de la nostra cartera de productes i té una capacitat extremadament alta amb eines com les freses o les broques. El temps per càrrega és de menys de cinc hores de mitjana. Pot fer peces d'un metre o més d'alçada i diàmetre de 96 cm. Admet un pes de càrrega de fins a 3 000 kg, i per tant, es considera la plataforma ideal per al recobriment de serres circulars o motlles voluminosos. INNOVENTA mega pot fer tot el repertori dels recobriments BALINIT i també dissenys de recobriment personalitzats per a una gran varietat d'aplicacions. Altres característiques són la ràpida posada a punt, la senzilla operativitat i l'alt nivell de reproductibilitat. A més, INNOVENTA mega complementa perfectament els sistemes més compactes de Balzers, INNOVA i INGENIA.

1 de 3

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up