Choose your country / language

Fites històriques

Des dels nostres inicis l’any 1946 fins avui. Aquí li presentem la nostra història.

1946 – 2021: D’una idea a líder tecnològic mundial

Durant 75 anys, Oerlikon Balzers ha estat sinònim de desenvolupaments pioners i lideratge tecnològic mundial en recobriments de capes fines. La nostra passió són les solucions de superfície i la vivim amb una combinació única de sostenibilitat, impuls innovador, esperit emprenedor i tradició. Això beneficia als nostres clients i el nostre medi ambient - ahir, avui i demà.

Explori els 75 anys d’Oerlikon Balzers.

El primer recobriment dur PVD per a eines de Balzers, BALINIT® A, va “néixer” oficialment l’1 de Setembre de 1978. Des de llavors, Oerlikon Balzers ha estat una història d'èxit sense precedents, que va des de ser pioner en el món dels recobriments a ser un líder en el mercat.

Cronologia

Filtre cronologia

Avanç tecnològic amb la tecnologia de propietat S3p patentada.

S3p® és la solució HiPIMS industrialitzada i econòmicament viable de Balzers. Llançament del nou sistema de recobriment compacte, flexible, precís i ràpid: INGENIA. Introducció al mercat de BALINIT® PERTURA - un recobriment únic per a totes les aplicacions de taladrat que impulsa la productivitat i fiabilitat del procés. Extensió del centre de recobriment i implantació de la primera planta de PPD (Pulse Plasma Diffusion) a Àsia, a Busan (Corea). Obertura del vuitè i novè centre de recobriment a Chongqing i Jinan a la Xina; obertura del tercer centre a Polònia a Kędzierzyn-Koźle.

1 de 1

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up