Choose your country / language

Fites històriques

Des dels nostres inicis l’any 1946 fins avui. Aquí li presentem la nostra història.

1946 – 2021: D’una idea a líder tecnològic mundial

Durant 75 anys, Oerlikon Balzers ha estat sinònim de desenvolupaments pioners i lideratge tecnològic mundial en recobriments de capes fines. La nostra passió són les solucions de superfície i la vivim amb una combinació única de sostenibilitat, impuls innovador, esperit emprenedor i tradició. Això beneficia als nostres clients i el nostre medi ambient - ahir, avui i demà.

Explori els 75 anys d’Oerlikon Balzers.

El primer recobriment dur PVD per a eines de Balzers, BALINIT® A, va “néixer” oficialment l’1 de Setembre de 1978. Des de llavors, Oerlikon Balzers ha estat una història d'èxit sense precedents, que va des de ser pioner en el món dels recobriments a ser un líder en el mercat.

Cronologia

Filtre cronologia

Amb el suport del príncep Franz Josef II i de l'industrial suís Emil Georg Bührle, el professor Max Auwärter va fundar Gerätebauanstalt Balzers.

L'objectiu consistia a fer que la tecnologia de capa fina en buit, tan poc coneguda i menys investigada, pogués utilitzar-se a escala industrial. Com que no existien ni sistemes ni equips per a la producció de recobriments de capa fina en aquell moment, l'empresa els va desenvolupar i els va produir internament. Les primeres aplicacions populars van ser els recobriments antireflectors i de protecció solar per a lents oftàlmiques, recobriments antireflectors per a lents de càmeres, filtres òptics i capes fines per a aplicacions electròniques.

  • Amb el suport del príncep Franz Josef II i de l'industrial suís Emil Georg Bührle, el professor Max Auwärter va fundar Gerätebauanstalt Balzers.
1 de 1

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up