Choose your country / language

Long lasting, brilliant injection mould surfaces
Wear resistant mould surfaces for high quality plastic components.

Les superfícies amb acabat de polit mirall dels motlles d'injecció de plàstics són molt sensibles. El tractament BALITHERM® PRIMEFORM és la manera ideal per millorar el desmoldeig, optimitzar la fiabilitat del procés i potenciar la qualitat del component. Les zones sotmeses a altes tensions queden resistents al desgast i són protegides contra les ratllades, factors mediambientals i manipulació inapropiada.

Aquest tractament de motlles d'injecció pot arribar a incrementar la productivitat fins a un 60 %. El tractament de difusió de PRIMEFORM augmenta la duresa de la superfície dels motlles d'injecció fins a 1400 HV. Això fa que els motlles siguin més robustos i que es redueixi la acumulació de residus plàstics, cascarilles i la fragilització de les arestes i vores.

A més, també és possible realitzar reparacions i repolits sense treure el tractament ni fer-hi re-recobriment, el que redueix el manteniment i el temps d'inactivitat.

Així, PRIMEFORM és el tractament ideal per a motlles d'injecció de plàstics per a les indústries de l'automoció, de mobles, d'embalatge i de tecnologies mèdiques.

 • Augment de la duresa superficial de fins a 1 400 HV 
 • Polit i soldat fàcilment
 • Qualitat de la superfície dels components altament consistent
 • pdf (318.04 KB)

  BALITHERM® PRIMEFORM - Make your products shine

  BALITHERM<sup>®</sup> PRIMEFORM - Make your products shine
 • pdf (2.24 MB)

  BALITHERM® PRIMEFORM - A brand new surface treatment for all sizes of moulds

  BALITHERM<sup>®</sup> PRIMEFORM - A brand new surface treatment for all sizes of moulds

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up