Choose your country / language

Colors decoratius BALTONE

Disseny atractiu i resistència al desgast al mateix temps: els productes tractats amb BALTONE™ aconsegueixen un disseny elegant amb una gran possibilitat de colors, combinat amb els beneficis d'un recobriment dur i resistent al ratllat.

BALTONE™ es pot aplicar a plàstics metal·litzats com ABS, PC, PC/ABS i PC/PBT, i a metalls incloent acer inoxidable, alumini, aliatges de titani i aliatges d'alumini.

Les exclusives opcions de color garanteixen que la funció exigida pugui combinar-se amb el color desitjat. Faci'ns saber el que necessita i trobarem la solució òptima.

Els nostres recobriments BALTONE™ s'apliquen mitjançant deposició física en fase vapor (PVD, sigles de Physical Vapour Deposition) respectuosa amb el medi ambient.

El resultat? Recobriments amb colors decoratius de llarga duració.

Enllaços relacionats:

  • ePD
  • PVD
  • BALINIT®: Recobriments de colors radiants famosos en tot el món.
    Amb la seva duresa extrema, extraordinària resistència al desgast i alta resistència a l'abrasió, els recobriments BALINIT® d'Oerlikon Balzers satisfan totes les exigències. A més, l'ampla gamma de colors disponibles els fan ideals per a usos decoratius

  • BALIQ™: Una generació de recobriments innovadora amb una gran varietat de colors.
    Els recobriments BALIQ ofereixen propietats de recobriment revolucionàries, com suavitat màxima i excel·lent duresa en molts colors. O, en altres paraules, un estil sofisticat i protecció contra el desgast, tot en un sol recobriment!

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up