Choose your country / language

Colors decoratius BALTONE

Disseny atractiu i resistència al desgast al mateix temps: els productes tractats amb BALTONE™ aconsegueixen un disseny elegant amb una gran possibilitat de colors, combinat amb els beneficis d'un recobriment dur i resistent al ratllat.

BALTONE™ es pot aplicar a plàstics metal·litzats com ABS, PC, PC/ABS i PC/PBT, i a metalls incloent acer inoxidable, alumini, aliatges de titani i aliatges d'alumini.

Les exclusives opcions de color garanteixen que la funció exigida pugui combinar-se amb el color desitjat. Faci'ns saber el que necessita i trobarem la solució òptima.

Els nostres recobriments BALTONE™ s'apliquen mitjançant deposició física en fase vapor (PVD, sigles de Physical Vapour Deposition) respectuosa amb el medi ambient.

El resultat? Recobriments amb colors decoratius de llarga duració.

 • Design Line
  The Design Line comprises of a wide range of high-quality, colourful surface coatings which allow you to design your products with greater creativity and flexibility: you can select the effect and colour that’s right for you.

 • Interiors d´automoció
  Aplicació de color amb estil per a metall i ajust per al plàstic metal·litzat. Extremadament resistents al ratllat i al desgast per abrasió. Garantia de compliment dels requisits de seguretat més estrictes.

 • Rellotge
  Colors de qualitat superior per a caixes i components. Extremadament resistents al ratllat i al desgast per abrasió. Excel·lent resistència al alcohol i productes químics. Biocompatible.

 • Bolígraf i útils d'oficina
  Substitut del xapat d’or, pal·ladi i rodi. Colors atractius. Resistent al ratllat i al desgast per abrasió. Resistència als productes químics i a la corrosió causada per la suor. Biocompatible

 • Aparells sanitaris
  Exquisita aplicació de color per a components de metall i plàstic metal·litzat. Sense irregularitat en la textura de la superfície. Altament resistent al desgast per abrasió i al ratllat. Excel·lent resistència a productes químics

 • Electrònica de consum
  Colors per a peces metàl·liques i peces de plàstic metal·litzat: elegants i resistents al ratllat i al desgast per abrasió.

 • Eyewear
  Decorative coatings in a polished or brushed finish.

 • Altres aplicacions
  Ulleres, joies i material esportiu amb acabat polit o raspallat.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up