Choose your country / language

ePD és la forma curta de PVD integrat (embedded PVD) i significa un procediment de recobriment respectuós amb el medi ambient i orientat al futur. Sempre que se sol·licitin superfícies metàl·liques de qualitat a sobre de peces de plàstic - BALSHINE amb tecnologia BALSHINE com tecnologia ePD™ és l'alternativa més respectuosa amb el medi ambient comparada amb les antigues tècniques de metal·lització.

En el procés no s'utilitzen agents perjudicials com el crom III o crom IV, o altres metalls pesats. Com a tal, la tecnologia és especialment coneguda per la seva neutralitat mediambiental i les seves extenses funcionalitats en una varietat d'indústries, entre elles la indústria d´automoció, la immobiliària i la sanitària.

Milions d'automòbils estan incorporant les peces de plàstic amb efecte d'aparença metal·litzada o cromada com a importants elements de disseny.

BALSHINE amb tecnologia ePD™ és una solució ideal no només per a interiors d'automòbils sinó també per a elements exteriors amb “aparença de cromat”

Acesse nossa edição especial on-line e conheça o mundo do ePD™

BALSHINE amb tecnologia ePD™ i INUBIA I

Contacte

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up