Choose your country / language

BALORA PVD MCrAlY
BALORA PVD MCrAlY

Per a millorar l´eficiència de les turbines de gas, sovint les temperatures de treball s´incrementen fins als 1.200 °C i més. Els recobriments que s´utilitzen en la part calenta deuen poder fer front a aquestes condicions extremes per a evitar la corrosió en calent i l´oxidació del component, en cas contrari es donaria una fallada del sistema – amb un alt cost en substitució de peces.

Normalment, els recobriments MCrAlY es produeixen per projecció tèrmica i altres tecnologies. Oerlikon Balzers ha aplicat la seva provada tecnologia d´alta gamma de PVD per arc per aconseguir que el procés de producció normal del recobriment MCrAlY sigui més eficient i millorar de forma considerable les propietats del recobriment.

El recobriment BALORA™ PVD MCrAlY té propietats superiors en comparació amb els recobriments MCrAlY produïts de la manera habitual : poseeix una excel.lent adherència al sustracte i pot aplicar-se en capes de fins a 100 micres de gruix sense porositat. A més a més, la composició MCrAlY en combinació amb l´alta densitat pot adaptar-se per a formar la barrera perfecta contra l´oxidació en les pales i aspes de les turbines.

BALORA PVD MCrAlY
Material de recobriment NiCrAlY (Ni, Ni/Co, Co)
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris
Duresa recobriment HIT [GPa]* 7 - 11
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1200
Temperatura de procés [°C] 400 - 500
Espessor del recobriment [µm] 0.1 to > 100
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up