Choose your country / language

BALORA PVD MCrAlY
BALORA PVD MCrAlY

Per a millorar l´eficiència de les turbines de gas, sovint les temperatures de treball s´incrementen fins als 1.200 °C i més. Els recobriments que s´utilitzen en la part calenta deuen poder fer front a aquestes condicions extremes per a evitar la corrosió en calent i l´oxidació del component, en cas contrari es donaria una fallada del sistema – amb un alt cost en substitució de peces.

Normalment, els recobriments MCrAlY es produeixen per projecció tèrmica i altres tecnologies. Oerlikon Balzers ha aplicat la seva provada tecnologia d´alta gamma de PVD per arc per aconseguir que el procés de producció normal del recobriment MCrAlY sigui més eficient i millorar de forma considerable les propietats del recobriment.

El recobriment BALORA™ PVD MCrAlY té propietats superiors en comparació amb els recobriments MCrAlY produïts de la manera habitual : poseeix una excel.lent adherència al sustracte i pot aplicar-se en capes de fins a 100 micres de gruix sense porositat. A més a més, la composició MCrAlY en combinació amb l´alta densitat pot adaptar-se per a formar la barrera perfecta contra l´oxidació en les pales i aspes de les turbines.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up