Choose your country / language

BALIQ TISINOS offers exceptional wear resistance and oxidation resistance
BALIQ TISINOS on end mill
BALIQ TISINOS
BALIQ TISINOS on mill
BALIQ TISINOS on reamer
BALIQ ring

Fins ara el mecanitzat en dur de l’acer amb més de 62 HRC era complicat, o fins i tot impossible. Ara, BALIQ® TISINOS ho fa possible de forma fiable, fins i tot per a les estructures de superfície més subtils.

Una de les seves qualitats inigualables és el gruix de capa precís, que protegeix totes les geometries i talls de manera homogènia. Amb això, BALIQ® TISINOS ofereix una resistència al desgast excepcional i resistència a l’oxidació, fins i tot a temperatures extremes com en el mecanitzat en dur.

BALIQ® TISINOS permet una llarga vida de les eines en les condicions més dures. Gràcies a aquesta superfície extremadament fina, ja no cal polir, i s’assoleix una reducció encara més gran dels costos.

  • Suavitat revolucionària del recobriment
  • Resultats superiors en el mecanitzat en dur
  • Màxima precisió de les eines
BALIQ TISINOS
Material de recobriment AlTiSiN-based
Tecnologia de recobriment S3p
Color de recobriment bronze
Duresa recobriment HIT [GPa]* 38 +/-5
Tensió intrínseca [GPa]*** -3.1 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1000
Temperatura de procés [°C] < 500
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up