Choose your country / language

BALIQ TINOS - transparent part of a vacuum cleaner
BALIQ TINOS - top of the charging unit for a mobile phone

Allargui el processat del plàstic gràcies a la alta duresa i a l´extrema suavitat.

  • Millorada resistència al desgast
  • Alta fiabilitat del procés
  • Sense necessitat de post-polit

Des de l´omplenat fins al desmoldeig, amb BALIQ® TINOS es pot aconseguir els millors resultats en el processat de plàstic en totes les condicions de utilització.  La seva alta duresa proporciona fins a 4 vegades més protecció al ratllat en comparació amb l´acer, mentre que el procés de recobriment S3p garanteix aconseguir superfícies especialment fines i uniformes.

Com a resultat, obtenim peces de major qualitat amb costos més baixos de manteniment.  El BALIQ® TINOS contribueix de manera important en l´optimització de tot tipus de processat de plàstic.

BALIQ TINOS
Material de recobriment TiN S3p
Color de recobriment Groc or
Duresa recobriment HIT [GPa]* 30 +/- 3
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0.6
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 700
Espessor del recobriment [µm] 2 - 4
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up