Choose your country / language

El recobriment ideal per a la màxima resiliència depèn en gran mesura del substrat que s’utilitza. BALIQ® CARBOS STAR, que ha estat desenvolupat per a substrats més tous com ara l’acer inoxidable i el titani, o substrats sotmesos a impactes continuats, utilitza una capa addicional de nitrur de crom per resistir les càrregues extremes.

Aquest recobriment modificat augmenta la capacitat de suport de càrrega, proporciona la duresa superficial necessària i millora significativament la resistència del recobriment de carboni superposat i tribològicament eficaç. BALIQ® CARBOS STAR ofereix un rendiment tribològic superior i és, per tant, ideal per a components sotmesos a càrregues extremadament elevades.

La fricció i el desgast elevat són els reptes més complicats en aplicacions com ara els motors dels automòbils de competició. Quan els pilots porten els seus vehicles al límit, els components crítics com ara els passadors, els arbres de lleves i els balancins han d’aportar el màxim rendiment i suportar càrregues extremes.

 

  • pdf (20.72 KB)

    BALIQ CARBOS - High wear resistance

    BALIQ CARBOS - High wear resistance
  • pdf (22.28 KB)

    BALIQ CARBOS - Excellent hardness

    BALIQ CARBOS - Excellent hardness

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up