Choose your country / language

Versatile, full strength, high performance drilling

Ja sigui acer inoxidable o fosa, per utilitzar-lo per primera vegada o per tornar-lo a recobrir, amb la seva singular nanoestructura, BALINIT® PERTURA augmenta la productivitat en el mecanitzat de materials difícils, i millora la fiabilitat del procés en condicions difícils d'aplicació.

Beneficiï's del PERTURA, successor dels recobriments BALINIT® FUTURA i HELICA. La seva estructura de nanocapa assegura un equilibri òptim entre tensió residual, duresa i tenacitat contra la fractura, i per tant, prevé la propagació d”esquerdes. Aquest recobriment permet la utilització de velocitats de tall més elevades que amb altres recobriments i a més fa possible que la vida útil de les eines sigui més llarga, fins i tot en taladrat de forats profunds o amb mínima lubricació.

  • Resistència a l”abrasió molt alta
  • Estabilitat de l’eina molt alta
  • Superfície de recobriment extraordinàriament fina
  • Perfecte per a mínima lubricació
  • Excel·lent resistència a la oxidació
BALINIT PERTURA
Material de recobriment Base AlTiN
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment gris albergínia
Duresa recobriment HIT [GPa]* 35 +/-3
Tensió intrínseca [GPa]*** -4 +/-1
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 1000
Temperatura de procés [°C] < 600
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
***Tensió intrínseca [GPa] Mesurat amb XRD i/o mètode de flexió (Equació de Stoney). La tensió tèrmica calculada ha estat restada.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up