Choose your country / language

BALINIT® HARD CARBON s'utilitza per al mecanitzat de metalls no fèrrics. El recobriment és prim i fi amb una gran duresa, el que el fa especial per al mecanitzat d'aliatges d'alumini i també altres metalls no fèrrics com el coure, la plata o l’or, el GFRP, el CFRP i els materials orgànics.

Els fabricants d'eines i els usuaris finals de les indústries d´automoció i aeroespacials, els injectadors i els fabricants de motlles, es beneficien d”una gran varietat de propietats avantatjoses:

  • Alta estabilitat tèrmica
  • Fils de talls més esmolats que amb els recobriments de diamant
  • Excel·lent protecció contra el desgast
  • Propietats tribològiques excel·lents
  • Biocompatible
BALINIT HARD CARBON
Material de recobriment ta-C
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment arc de Sant Martí negre
Duresa recobriment HIT [GPa]* 50 - 60
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0.1 - 0.2
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 500
Temperatura de procés [°C] < 150
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up