Choose your country / language

FDA approved food-safe coating.

BALINIT® C STAR és ideal per a materials de base tous. La seva capa metàl.lica de base nitrur de crom, dura i resistent, garanteix una duresa òptima i de suport (capacitat de càrrega) per al recobriment sobreposat de base carboni (WC/C).

El recobriment WC/C ofereix una excel·lent protecció contra el desgast adhesiu, mentre que el seu baix coeficient de fregament redueix el risc de fatiga superficial i tribooxidació. La capa compacta de nitrur de crom augmenta simultàniament la resistència a la corrosió dels components.

El resultat és un recobriment homogeni i impecable de qualitat i adherència úniques.

Aquestes propietats fan que sigui el recobriment ideal per a components fets de materials base tous (com el titani, metalls no fèrrics o acer inoxidable), altes tensions superficials i rodaments i engranatges senzills. Al mateix temps, BALINIT® C STAR és ideal per a sistemes sense lubricació en sales blanques i també per a aplicacions de producció d'aliments, ja que ha estat aprovat per la FDA (Sigles angleses de Food and Drug Administration, Administració d'aliments i medicaments).

  • Excel·lent protecció contra el desgast adhesiu (ratllat)
  • Redueix la fatiga superficial
  • Redueix la tribooxidació (oxidació de contacte)
  • Augmenta la capacitat de càrrega
  • pdf (1.05 MB)

    General Engineering

    General Engineering

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up