Choose your country / language

FDA approved food-safe coating.

BALINIT® C STAR és ideal per a materials de base tous. La seva capa metàl.lica de base nitrur de crom, dura i resistent, garanteix una duresa òptima i de suport (capacitat de càrrega) per al recobriment sobreposat de base carboni (WC/C).

El recobriment WC/C ofereix una excel·lent protecció contra el desgast adhesiu, mentre que el seu baix coeficient de fregament redueix el risc de fatiga superficial i tribooxidació. La capa compacta de nitrur de crom augmenta simultàniament la resistència a la corrosió dels components.

El resultat és un recobriment homogeni i impecable de qualitat i adherència úniques.

Aquestes propietats fan que sigui el recobriment ideal per a components fets de materials base tous (com el titani, metalls no fèrrics o acer inoxidable), altes tensions superficials i rodaments i engranatges senzills. Al mateix temps, BALINIT® C STAR és ideal per a sistemes sense lubricació en sales blanques i també per a aplicacions de producció d'aliments, ja que ha estat aprovat per la FDA (Sigles angleses de Food and Drug Administration, Administració d'aliments i medicaments).

  • Excel·lent protecció contra el desgast adhesiu (ratllat)
  • Redueix la fatiga superficial
  • Redueix la tribooxidació (oxidació de contacte)
  • Augmenta la capacitat de càrrega
BALINIT C STAR
Coating material CrN + a-C:H:Me (WC/C)
Coating technology Sputter
Coating colour antracita
Duresa recobriment HIT [GPa]* 8-12 / 12-15
Coefficient of friction (dry) vs. steel** 0.1 - 0.2
Max. service temp. [°C]**** 300
Temperatura de procés [°C] < 250
General remark All given data are approximate values, they depend on application, environment and test condition.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Measured by nano indentation according to ISO 14577. For multilayers the hardness of the different layers varies. Hardness can be adapted to the application.
**Coefficient of friction (dry) vs. steel Determined by ball-on-disc test in dry condition with an Steel ball according to ASTM G99. During run-in the given values may be exceeded.
****Max. service temp. [°C] These are approximate values out of the field. Due to thermodynamic laws there is a dependency of pressure in application.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up