Choose your country / language

FDA approved food-safe coating.

BALINIT® C STAR és ideal per a materials de base tous. La seva capa metàl.lica de base nitrur de crom, dura i resistent, garanteix una duresa òptima i de suport (capacitat de càrrega) per al recobriment sobreposat de base carboni (WC/C).

El recobriment WC/C ofereix una excel·lent protecció contra el desgast adhesiu, mentre que el seu baix coeficient de fregament redueix el risc de fatiga superficial i tribooxidació. La capa compacta de nitrur de crom augmenta simultàniament la resistència a la corrosió dels components.

El resultat és un recobriment homogeni i impecable de qualitat i adherència úniques.

Aquestes propietats fan que sigui el recobriment ideal per a components fets de materials base tous (com el titani, metalls no fèrrics o acer inoxidable), altes tensions superficials i rodaments i engranatges senzills. Al mateix temps, BALINIT® C STAR és ideal per a sistemes sense lubricació en sales blanques i també per a aplicacions de producció d'aliments, ja que ha estat aprovat per la FDA (Sigles angleses de Food and Drug Administration, Administració d'aliments i medicaments).

  • Excel·lent protecció contra el desgast adhesiu (ratllat)
  • Redueix la fatiga superficial
  • Redueix la tribooxidació (oxidació de contacte)
  • Augmenta la capacitat de càrrega
BALINIT C STAR
Material de recobriment CrN + a-C:H:Me (WC/C)
Tecnologia de recobriment Sputter
Color de recobriment antracita
Duresa recobriment HIT [GPa]* 8-12 / 12-15
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0.1 - 0.2
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 300
Temperatura de procés [°C] < 250
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up