Choose your country / language

BALINIT PROTEC for enhanced protection on industrial gas turbine compressors
BALINIT PROTEC for industrial gas turbine blades

L’erosió de partícules sòlides (SPE, per les sigles en anglès), l’erosió de petites gotes líquides (LDE, per les sigles en anglès) i la corrosió dels àleps d’una turbina són tres defectes clau que influeixen significativament en el rendiment dels compressors de les turbines de gas. Això no s’ha de subestimar, ja que la disminució que genera en l’eficiència causarà un augment de costos en les instal·lacions.

BALINIT® PROTEC d’Oerlikon Balzers és un recobriment que compleix amb REACH i, especialment, desenvolupat per protegir els compressors de les turbines de gas industrials de la corrosió i l’erosió. A més, aquest nou recobriment PVD pot millorar considerablement l’eficiència dels compressors.

Com a líder global en solucions de superfície, amb gairebé 75 anys d’experiència i el suport d’un sòlid equip d’R+D, a Oerlikon Balzers entenem les necessitats dels nostres clients. Aquesta sempre ha estat la nostra motivació per desenvolupar, en estreta col·laboració amb els nostres clients, les solucions de recobriment PVD perfectament adequades a les seves necessitats.

Aplicacions de components

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up