Choose your country / language

BALIMED TICANA abutment
BALIMED TICANA abutment
BALIMED TICANA abutment

Els implants dentals amb pròtesis fixes s’enfronten a requisits de qualitat cada vegada més exigents:

  • La funcionalització de les superfícies dels pilars odontològics amb recobriments biocompatibles i altament resistents al desgast és fonamental en la tecnologia dental moderna.
  • Els instruments dentals han de tenir un recobriment altament suau, dur, químicament estable i apte per a l’autoclau.
  • Els instruments dentals amb codi de color permeten que els dentistes i cirurgians els identifiquin de manera senzilla durant un tractament dental.

L’innovador recobriment BALIMED TICANA d’Oerlikon Balzers no només compleix aquests exigents requisits, sinó que a més té un color similar al de les genives que el fa discret i estètic.  La seva mínima abrasió i el baix desgast aconsegueixen que l’implant tingui una fixació estable i n’augmenten la vida útil.

BALIMED TICANA
Material de recobriment TiCN
Tecnologia de recobriment S3p
Color de recobriment Rosat
Duresa recobriment HIT [GPa]* ≥ 35
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** ~ 0.6
Temperatura de procés [°C] < 400
Espessor del recobriment [µm] 1.5 - 3
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up