Choose your country / language

Automotive
BALIFOR T
BALIFOR T

En algunes aplicacions, els recobriments BALINIT® DLC (Carboni tipus diamant) poden tenir limitacions pel que fa a les temperatures de funcionament que excedeixin més de 350 ºC, al funcionament en sec discontinu i a causa de la seva incompatibilitat amb additius agressius (p. ex. amb alta
concentració de MoDTC). Quan BALINIT® DLC no pot respondre a les exigències, el recobriment de base ta-C d'Oerlikon Balzers, BALIFOR™ T, és la solució.

BALIFOR T
Material de recobriment ta-C
Tecnologia de recobriment Arc
Color de recobriment negre
Duresa recobriment HIT [GPa]* > 40
Coeficient de fregament (sec) vs. acer** 0.1 - 0.2
Temperatura màx. de treball [ºC]**** 450
Espessor del recobriment [µm] 1 - 2
Observació general Totes les dades donades són valors aproximats, depenen de l'aplicació, entorn i condicions de la prova.
*Duresa recobriment HIT [GPa] Mesurat amb nano indentació segons ISO 14577. Per a multicapes, la duresa de les diferents capes varia.
**Coeficient de fregament (sec) vs. acer Dades determinades mitjançant el test “ball-on-disc” en condicions de sec amb una bola d’acer conforme a ASTM G99. Durant el rodament, les dades donades poden ser superades.
****Temperatura màx. de treball [ºC] Aquests són valors aproximats fora del camp. A causa de la normativa termodinàmica, hi ha dependència de pressió en l'aplicació.

Productes alternatius

Comentaris o preguntes ? Contacti amb nosaltres

keyboard_arrow_up