\uf1ad

Aparença de cromat amb ePD™

Aparença de cromat amb ePD™

La resplendor metàl·lica en peces de plàstic és un dels elements més atractius del disseny de cotxes.

Visiti la nostra pàgina per experimentar el món del ePD™

www.oerlikon.com/balzers/epd

Sota la marca tecnològica ePD™, Oerlikon Balzers desenvolupa serveis integrats, equips i solucions per a la metal·lització de peces de plàstic.

ePD™ és la forma curta de PVD integrat (embedded PVD) i significa un procediment de recobriment respectuós amb el medi ambient i orientat al futur. Sempre que se sol·licitin superfícies metàl·liques de qualitat a sobre de peces de plàstic - ePD™ és l'alternativa més respectuosa amb el medi ambient comparada amb les antigues tècniques de metal·lització. En el procés no s'utilitzen agents perjudicials com el crom III o crom IV, o altres metalls pesats. Com a tal, la tecnologia és especialment coneguda per la seva neutralitat mediambiental i les seves extenses funcionalitats en una varietat d'indústries, entre elles la indústria d´automoció, la immobiliària i la sanitària.

àrees d'aplicació de la tecnologia de metal·lització de plàstics ePD

Milions d'automòbils estan incorporant les peces de plàstic amb efecte d'aparença metal·litzada o cromada com a importants elements de disseny.

Tecnologia de metal·lització de plàstics ePD per a peces interiors d'automòbils.
ePDTM és una solució ideal no només per a interiors d'automòbils sinó també per a elements exteriors amb “aparença de cromat”Peces de plàstic amb aparença de cromat per a exteriors d'automòbils
 

ePDTM i INUBIA I

Contacte